Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, cere expertiză internaţională a oaselor găsite în casa groazei din Caracal: Nu cred nimic din poveste

Alexandru Cumpănaşu, unchi al Alexandrei, spune că va solicita o expertiză internaţională a rămăşiţelor identificate la Caracal după ce ministrul Justiţiei a informat familia că ADN-ul din oasele găsite la Gheorghe Dincă este al fetei. Acesta spune că bijuteriile din argint au fost găsite întregi.

3636 afișări
Imaginea articolului Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, cere expertiză internaţională a oaselor găsite în casa groazei din Caracal: Nu cred nimic din poveste

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, cere expertiză internaţională a oaselor găsite în casa groazei din Caracal: Nu cred nimic din poveste

„Informarea ministerului justitiei catre familia mea nu ma face sa cred deloc ca Alexandra a fost arsa acolo si toate balivernele despre aceasta situatie. Voi ruga pe varul meu sa facem o expertiza internationala a ramasitelor din acel "butoi" .Nu pot contesta rational rezultatul IML pana la proba contrara dar nu cred nimic din povestea construita in jur. Asteptam si hartiile de la IML sa vedem la ce se refera exact analiza. Inelul si lantisorul de ARGINT au fost gasite netopite!!!!!!. Tot in acel recipient si arse in acelasi timp la o temperatura uriaşă. Cand varul meu le-a identificat acestea erau doar "afumate" dar întregi”, a scris Alexandru Cumpănaşu, preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României, pe Facebook.

Unchiul Alexandrei spune că, până va avea contraexpertiza internaţională, trebuie acceptat testul de la INML, însă nu crede spusele lui Gheorghe Dincp, potrivit cărora ar fi ars trupul Alexandrei.

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, a declarat, vineri seară, că ADN-ul din oasele găsite de la domiciliul lui Gheorghe Dincă şi analizate de INML este al fetei. Ministrul Justiţiei a anunţat familia.

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că anchetatorii i-au transmis ministrului Justiţiei că ADN-ul este al Alexandrei, iar ulterior, Ana Birchall a informat familia minorei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici