Alianţa Noastră şi PNŢCD, protocol pentru parlamentare. Ţărăniştii vor candida pe listele Alianţei

Alianţa Noastră şi PNŢCD au semnat luni un protocol de colaborare pentru alegerile parlamentare prin care ţărăniştii se vor regăsi pe listele partidului lansat săptămâna trecută de Marian Munteanu.

1735 afișări
Imaginea articolului Alianţa Noastră şi PNŢCD, protocol pentru parlamentare. Ţărăniştii vor candida pe listele Alianţei

Alianţa Noastră şi PNŢCD, protocol pentru parlamentare. Ţărăniştii vor candida pe listele Alianţei

Preşedintele Alianţa Noastră Marian Munteanu şi preşedintele PNŢCD Aurelian Pavelescu au semnat în timpul unei conferinţe de presă un protocol de colaborare pentru alegerile parlamentare prin care ţărăniştii au anunţat că pun la dispoziţie toate resursele umane şi vor candida pe listele partidului Alianţa Noastră.

Noua platformă va rămâne fidelă principiilor fondatoare ale PNŢCD, având ca obiectiv întărirea statului prin sprijinirea principalelor instituţii, adică şcoală, armată şi biserică, a explicat Pavelescu.

Munteanu a precizat că obiectivul platformei este să intre în Parlament cu "un scor cât mai bun" şi să protejeze astfel "avuţia naţională".

Preşedintele Alianţa Noastră a mai spus că noua platformă politică se află în negocieri avansate şi cu alte partide, însă nu a precizat care sunt acestea şi a dat asigurări că în scurt timp va fi realizat şi un program economic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici