Alin Tişe, PNL, crede că demisia lui Orban nu e suficientă. „Cum să reformezi o ţară cu un partid nereformat?”

  • Liberalul Alin Tişe, susţine că demisia lui Ludovic Orban din fruntea PNL nu este suficientă
  • Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ ) Cluj spune că trebuie să renunţe la funcţii toţi cei care au girat prin vot deciziile din BPN al partidului.
494 afișări
Imaginea articolului Alin Tişe, PNL, crede că demisia lui Orban nu e suficientă. „Cum să reformezi o ţară cu un partid nereformat?”

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ ) Cluj, liberalul Alin Tişe, susţine că nu vrea să înlocuiască „pe cineva cu altcineva doar pentru că îi vânează scaunul de mult timp”.

„În ultima perioadă am văzut că se discută mult în PNL despre demisii din funcţii, se cer capete şi se caută responsabilii ultimelor rezultate la alegeri. Sunt unul dintre cei care am criticat practicile din partid mai demult, mai întâi în partid, iar apoi în public. Nu am fost un susţinător politic de-al lui Ludovic Orban, deşi, ca sa fiu sincer, mi-a propus sa fac parte din echipa lui în mai multe rânduri. Unii dintre cei care acum îl critică au acceptat oscioarele aruncate doar ca să prindă o funcţie în partid. Eu, de atunci, am vrut o reformare a PNL şi am susţinut altă echipă. Ludovic Orban, îmi place să cred, m-a dorit în echipa sa pentru munca şi rezultatele activităţii mele. Dar am refuzat. Politic, însă, da, am multe în a-i reproşa. Dar, stimaţi colegi reformatori, nu vreau să înlocuiesc pe cineva cu altcineva doar pentru că îi vânează scaunul de mult timp. Sau pentru că are costume mai frumoase şi este mai tânăr. Vreau oameni mai performanţi politic în fruntea partidului”, a scris marţi pe Facebook Alin Tişe.

Acesta susţine că în toate funcţiile ar trebui să ajungă oameni care au câştigat bătălii electorale la vot direct în faţa cetăţenilor, care „s-au validat politic şi administrativ de-a lungul timpului, nu oportunişti, povestitori obosiţi, politicieni de paie, oameni fără caracter”, „nu oameni pe care nu îi votează nici propria lor familie, nu oameni care stau la vânătoare de scaune şi oscioare”.

„Cum să reformezi o ţară cu un partid nereformat condus de indivizi, unii dintre ei fără valoare politică, combinagii (dar bine orientaţi în gaşca care trebuie sau susţinuţi de cine trebuie!)?! Unii se urcă în aceste funcţii, considerând ca le-au adus de acasă, de la mama lor, iar apoi doar cu SMURD-ul mai poţi să îi dai jos. Demisia lui Ludovic Orban nu e destul. Demisia tuturor acelora care au girat prin vot deciziile luate în BPN al PNL se impune. Dar, tocmai pentru că unii sunt politicieni autentici, nu mă aştept ca cineva să demisioneze sau să-şi recunoască vreo responsabilitate. Dragi colegi, cred că noi, cei mulţi din partid care nu am participat la luarea deciziilor în PNL, suntem responsabili că i-am lăsat să ne conducă în acest mod. Şi tot noi va trebui sa demisionăm. Da, mă gândesc!”, a mai scris Alin Tişe pe reţeaua de socializare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici