Alina Gorghiu: Domnule ministru, v-am văzut, mi-aţi plăcut, ce rămâne de făcut? Vlad Voiculescu: PNL, un partid atât de important

Preşedintele PNL Alina Gorghiu i-a transmis, sâmbătă, ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, că ''l-a văzut, l-a plăcut'' şi rămâne de văzut cum vor colabora pe viitor, Voiculescu declarându-se la rândul său ''onorat'' să participe la un eveniment al unui ''partid atât de important''.

2655 afișări
Imaginea articolului Alina Gorghiu: Domnule ministru, v-am văzut, mi-aţi plăcut, ce rămâne de făcut? Vlad Voiculescu: PNL, un partid atât de important

Alina Gorghiu: Domnule ministru, v-am văzut, mi-aţi plăcut, ce rămâne de făcut? Vlad Voiculescu: PNL, important (Imagine: Mediafax Foto)

''Vorba unui şlagăr adaptat la politică, domnule ministru, v-am văzut, mi-aţi plăcut, ce rămâne de făcut? Urmează să colaborăm pe viitor, sunt sigură. Asta este România normală, dragi colegi. Este România în care un ministru tehnocrat acceptă invitaţia unui partid politic şi vine la o dezbatere legată de programul de guvernare şi vorbeşte despre politicile publice ale acestui guvern în domeniul sănătăţii. Asta este România normală care impune continuitatea pe proiecte'', a declarat preşedintele PNL Alina Gorghiu în cadrul şedinţei Consiliului Naţional PNL

La rândul său, ministrul Sănătăţii s-a declarat onorat că participă la evenimentul unui partid atât de important.

''Sunt onorat să mă aflu la un eveniment al unui partid atât de important şi care a influenţat atât de mult istoria României, inclusiv cea recentă'', a declarat ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, în discursul susţinut la CN PNL.

Voiculescu a spus că participă la eveniment pentru că a citit că în programul de guvernare al liberalilor că reforma în sănătate este unul dintre principalele subiecte, iar multe dintre măsurile Guvernului Cioloş se regăsesc în programul de guvernare al PNL.

''Ştim că este necesară o creştere a finanţării sistemului de sănătate şi din păcat se împlineşte un deceniu de când fiecare partid promite înainte de alegeri această creştere dar după găseşte motive să nu o mai pună în aplicare'', a afirmat Voiculescu.

Voiculescu a lăudat PNL pentru că a înţeles că ''sănătatea este o investiţie, nu un cost'' şi a inclus acest principiu în programul de guvernare, spre deosebire de numeroşi politicieni care au condus ţara şi nu au înţeles acest lucru.

Ministrul Sănătăţii a făcut în discursul său trimitere şi la PSD.

"Avem nevoie de medicamente de calitate şi trebuie să ştim că degeaba aceste medicamente sunt ieftine pe hârtie dacă nu se găsesc în farmacii şi în spitale. Oricine poate înţelege asta, sunt sigur, chiar şi colegii de la PSD", a menţionat Voiculescu, în aplauzele sălii şi ale preşedintelui PNL Alina Gorghiu.

El i-a rugat pe toţi politicienii să înţeleagă "că au mers prea departe în sistemul de sănătate pentru a-l transforma în această toamnă în cal de bătaie politică".

Ministrul Sănătăţii a concluzionat că "oamenii buni atrag oameni buni", însă "oamenii buni sunt speriaţi de penali, (...) sunt speriaţi când văd o Românie condusă de mincinoşi şi de hoţi".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici