Alina Gorghiu îşi va muta biroul în Modrogan 1. Sediul fostului PDL, preluat de noul PNL

Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a anunţat, joi, că îşi va muta biroul de lider al partidului în sediul fostului PDL din Aleea Modrogan 1, preluat de noul PNL, după ce va fi finalizată renovarea clădirii.

305 afișări
Imaginea articolului Alina Gorghiu îşi va muta biroul în Modrogan 1. Sediul fostului PDL, preluat de noul PNL

Alina Gorghiu îşi va muta biroul în Modrogan 1; sediul fostului PDL, preluat de noul PNL (Imagine: Mediafax Foto / Octav Ganea)

Gorghiu a fost întrebată unde îşi va desfăşura în continuare activitate de co-preşedinte al PNL.

”Eu aştept să finalizeze domnul Blaga redecorarea sediului, înţeleg că încă zugrăveşte, voi avea biroul în sediul din Modrogan. În momentul ăsta funcţionez în sediul din Kiseleff, aşa cum ştiţi şi dumneavoastră”, a răspuns Gorghiu.

În urma fuziunii dintre PNL şi PDL, noul PNL a preluat sediul din Aleea Modrogan 1, care este prevăzut ca sediul central al noului partid, în Statutul de fuziune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici