Alina Gorghiu: Orban ţine trena USR - AUR

  • Senatorul Alina Gorghiu susţine că ar fi trebuit ca solicitarea de acordare a unui termen de două săptămâni pentru verificarea semnăturilor de pe moţiunea de cenzură ar fi trebuit analizată.
  • Ea spune că regretă faptul că Ludovic Orban, preşedinte PNL, „ţine trena USR - AUR”.
2046 afișări
Imaginea articolului Alina Gorghiu: Orban ţine trena USR - AUR

Alina Gorghiu: Orban ţine trena USR - AUR

Senatorul Alina Gorghiu spune că au fost 9 voturi „pentru” din 16 exprimate în Biroul Politic Reunit (BPR), ceea ce înseamnă că solicitarea de acordare a unui termen de două săpătmâni pentru verificarea semnăturilor de pe moţiunea de cenzură ar fi trebuit analizată în comisia de statut.

Ludovic Orban, preşedinte PNL, şi Ovidiu Ganţ, deputat din partea minorităţii germane, nu au votat, deşi au fost prezenţi.

„Noi considerăm că votul de 9-7 înseamnă că solicitarea trebuie analizată de comisia de statut. Regret că domnul Orban ţine trena USR-AUR, prin abţinerea de la vot. Girează semnături false sau scanate, lucru care arată un demers politic neserios. Dacă nu se va trimite la comisia de regulament solicitarea, PNL în primul BPR va repune în discuţie cererea”, a spus Alina Gorghiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici