Ambasada Norvegiei la Bucureşti deschide, joi şi vineri, o carte de condoleanţe

Ambasada Norvegiei la Bucureşti deschide, joi şi vineri, o carte de condoleanţe ca urmare a atacurilor produse la sfârşitul săptămânii trecute la Oslo şi soldate cu moartea a 76 de persoane.

288 afișări
Imaginea articolului Ambasada Norvegiei la Bucureşti deschide, joi şi vineri, o carte de condoleanţe

Ambasada Norvegiei la Bucureşti deschide, joi şi vineri, o carte de condoleanţe (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cartea de condoleanţe va fi deschisă în intervalul orar 10:00 -12:00, la sediul ambasadei din strada Atena, numărul 18.

Bilanţul atacurilor din Norvegia este de 76 morţi. Opt persoane au fost ucise în atentatul din centrul oraşului Oslo, iar 68 au fost împuşcate pe Insula Utoya, situată la 40 de kilometri de Oslo.

O singură persoană este dispărută în urma atacului de pe insula norvegiană Utoya, deşi iniţial autorităţile anunţaseră că erau cinci dispăruţi, a comunicat televiziunea publică norvegiană TV2, citată de AFP. Poliţia norvegiană încă nu a confirmat această informaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici