Ambasadorul Adrian Zuckerman, care s-a întâlnit cu Bode, testat negativ pentru noul coronavirus

  • Ambasadorul SUA în România, Adrian Zuckerman, a fost testat negativ pentru noul coronavirus.
  • Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunţat miercuri seara că a fost depistat cu Covid-19.
  • Adrian Zuckerman a avut, miercuri, o întâlnire cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode
1446 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul Adrian Zuckerman, care s-a întâlnit cu Bode, testat negativ pentru noul coronavirus

Ambasadorul SUA în România, Adrian Zuckerman, a fost testat negativ pentru noul coronavirus. Acesta a fost testat după ce s-a întâlnit miercuri cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, confirmat ulterior cu Covid-19.

„Ambasadorul nu prezintă simptome specifice COVID-19, starea sănătăţii sale este una bună, iar duminică seară a primit rezultat negativ la testul pentru prezenţa coronavirusului”, a transmis duminică seara Ambasada SUA.

Adrian Zuckerman a avut, miercuri, o întâlnire cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode. „Ni s-a adus la cunoştinţă că rezultatul testului COVID-19 al Ministrului Bode a fost pozitiv. Conform normelor în vigoare, Ambasadorul Zuckerman nu a fost considerat caz de contact direct”, mai spun reprezentanţii Ambasadei.

Cu toate acestea, Zuckerman a anunţat că îşi suspendă întrevederile până la sosirea rezultatelor testului.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunţat miercuri seara că a fost depistat cu Covid-19.

„În urma unor analize periodice pe care le-am făcut în cursul acestei zile, în această seară am primit rezultatul ultimului test pentru diagnosticarea COVID - 19 şi, din nefericire, acesta a fost unul pozitiv”, a anunţat Lucian Bode pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ambasador,
sua,
covid

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici