Ambasadorul Austriei nu s-a prezentat la întâlnirea cu Klaus Iohannis - surse

Adelheid Folie, ambasadoarea Austriei la Bucureşti, nu s-a prezentat la întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis. Şeful statului are, marţi, o întâlnire cu toţi ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene, potrivit unor surse participante la eveniment.

6780 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul Austriei nu s-a prezentat la întâlnirea cu Klaus Iohannis - surse

Ambasadorul Austriei nu s-a prezentat la întâlnirea cu Klaus Iohannis - surse

Ambasadoarea Austriei, Adelheid Folie, nu s-a prezentat la întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis. La eveniment este prezent Georg Oberreiter, adjunct-şef de misiune la Ambasada Austriei la Bucureşti, spun pentru MEDIAFAX surse participante la eveniment.

Şeful statului are, marţi, la Hotel Athénée Palace Hilton, o întâlnire cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene acreditaţi în România.

Austria a blocat, joi, în Consiliul Justiţie şi Afaceri Interne aderarea României şi Bulgariei la Spaţiul Schengen.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici