Ambasadorul Ciprului în România a fost găsit mort în reşedinţa sa din Capitală

Ambasadorul Ciprului la Bucureşti a fost găsit mort în reşedinţa sa din centrul oraşului. Poliţia a deschis un dosar de moarte suspectă în care cercetează împrejurările în care a avut loc decesul diplomatului.

2831 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul Ciprului în România a fost găsit mort în reşedinţa sa din Capitală

Ambasadorul Ciprului în România, a fost găsit mort, în reşedinţa sa. FOTO Marian Ilie/Mediafax

În data de 12 iulie, prin apel 112 a fost sesizat decesul unui bărbat, cetăţean străin, în reşedinţa sa situată în sectorul 1, anunţă poliţia într-un comunicat de presă. 
 
Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri în vederea stabilirii cauzelor decesului. 
 
Ministerul de Externe al Ciprului a anunţat decesul diplomatului pe contul de Facebook, luni seară. 
 
„Golul lăsat de pierderea ambasadorului Republicii la Bucureşti, Filippos Kritiotis, care a murit brusc, este greu de umplut. Cele mai sincere condoleanţe adresate familiei sale de la noi toţi, marea sa familie”, a scris instituţia, online. 
 
                   
 
 
Ambasadorul Filippos Kritiotis ar fi avut afecţiuni cardiace, dar dosarul deschis este pentru „moarte suspectă”. Necropsia ar urma să fie făcută în cursul zilei de marţi.  
 
Ministerul Afacerilor Externe al României nu a confirmat încă decesul diplomatului. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici