Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, îşi ia "La revedere" de la România, duminică, la "După 20 de ani"

Mark Gitenstein, ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, dă ultimul său interviu în funcţia de ambasador în România, duminică, de la ora 10.00, la "După 20 de ani", emisiune difuzată pe PRO TV şi voyo.ro.

1657 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, îşi ia "La revedere" de la România, duminică, la "După 20 de ani"

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, îşi ia "La revedere" de la România, duminică, la "După 20 de ani" (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Invitatul lui Cristian Leonte şi al celor doi jurnalişti Claudiu Pândaru (Gandul.info) şi Cristian Hostiuc (Ziarul Financiar) are rădăcini în România, la Botoşani, şi are numai cuvinte frumoase despre ţara noastră.

Mark Gitenstein nu este de acord cu plecarea tinerilor din România şi este un promotor feroce al României, al peisajelor şi al românilor în general.

"Nu există în Europa loc mai frumos ca România, iar românii sunt talented and fun to be around ", a declarat ambasadorul SUA.

Care este cel mai mare defect al românilor? Doza de cinism şi pesimism, a declarat Mark Gitenstein.

Alte teme de interes ale discuţiei care va fi difuzată la PRO TV şi voyo.ro duminică dimineaţă de la ora 10.00 sunt vizele şi marea greşeala pe care o fac românii atunci când aplică pentru o viză în Statele Unite ale Americii.

Situaţia politică fragilă şi tensiunile politice din România, precum şi viitorul economic al ţării, recentele descoperiri de zăcăminte de gaz din Marea Neagră şi
gazele de şist au făcut parte de asemenea dintre temele discuţiei dintre jurnalişti şi ambasadorul SUA în România.

Intră pe facebook.com/Dupa20deani şi comentează declaraţia lui Cristian Hostiuc (Ziarul FInanciar) despre invitatul "După 20 de ani" de duminică, ora 10.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici