Ana Maria Prodan, Laurenţiu Reghecamp şi Nicolae Şerbu se înscriu în PRM

PRM anunţă că impresarul sportiv Ana Maria Prodan, fotbalistul Laurenţiu Reghecamp şi patronul postului de televiziune Atomic TV, Nicolae Şerbu, se vor înscrie, vineri, în partid.

347 afișări
Imaginea articolului Ana Maria Prodan, Laurenţiu Reghecamp şi Nicolae Şerbu se înscriu în PRM

Ana Maria Prodan, Laurenţiu Reghecamp şi Nicolae Şerbu se înscriu în PRM (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

Ana Maria Prodan, Laurenţiu Reghecamp şi Nicolae Şerbu vor semna, vineri, adeziunile de înscriere în PRM, anunţă formaţiunea. Anunţul a fost făcut într-un comunicat semnat de Codrin Ştefănescu şi Marius Marinescu, vicepreşedinţi ai PRM.

Ana Maria Prodan a declarat, joi seară, pentru MEDIAFAX, că a a luat decizia de a se înscrie într-un partid "serios, cinstit, cu oameni corecţi", "de centru-stânga şi naţionalist", pentru că este nemulţumită de cum evoluează viaţa politică din România şi situaţia românilor.

"Cred că sunt o voce puternică şi voi putea face ceva benefic", a spus Prodan, menţionând că este de părere că dată fiind imaginea ei publică, poate ajunge în Senat, de unde poate contribui la îmbunătăţirea imaginii politicii româneşti.

Ea a menţionat că se va ocupa, în partid, de departamentul Comunicare, iar Laurenţiu Reghecampf se va ocupa de departamentul "Educaţie fizică şi sport".

Nicolae Şerbu a fost candidat la Primăria Capitalei în 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici