Anastase îl atacă dur pe Johannis

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a lansat atacuri dure, duminică, la adresa primarului Sibiului, Klaus Iohannis, pe care îl acuză de necunoaşterea legilor administraţiei locale, Anastase întrebându-se retoric cum ar putea Iohannis să conducă un guvern.

25 afișări
Imaginea articolului Anastase îl atacă dur pe Johannis

Anastase îl atacă dur pe Johannis (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Prezentă duminică la Ploieşti, unde a susţinut o conferinţă de presă, Roberta Anastase l-a criticat pe primarul Sibiului, Klaus Iohannis, susţinut pentru funcţia de premier de către oponenţii politici ai PDL, Anastase arătând că primarul din Sibiu nu cunoaşte legile cărora se supune administraţia publică locală.

"Până acum, spuneam că domnul Iohannis este un om care nu ar avea nicio problemă, dar care, mă rog, nu a avut noroc în viaţă pentru că în spatele lui s-au strâns o serie întreagă de interese economico-politice pentru a controla România. Ieri (sâmbătă - n.r.) am constatat, în schimb, că domnul Iohannis are şi grave probleme de cunoaştere chiar a responsabilităţilor pe care le au administraţiile locale, dumnealui conducând o administraţie locală timp de două mandate", a afirmat Anastase precizând că l-a văzut pe Iohannis susţinând "nonşalant" că Guvernul Boc a mărit printr-o ordonanţă de urgenţă taxele locale.

Anastase s-a întrebat retoric dacă după două mandate de primar Klaus Iohannis nu ştie faptul că taxele locale se stabilesc la nivel local.

"Şi mă întreb oare dacă nu a învăţat după două mandate că taxele locale se stabilesc la nivel local, cum ar putea să conducă un guvern şi să înveţe într-un timp foarte scurt care îi sunt atribuţiile ca prim ministru şi cu ce se ocupă un guvern?", a adăugat Anastase.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a mai spus că după declaraţiile lui Iohannis "speră" ca partidele politice care îl susţin "să realizeze că nu ne mai putem juca cu România şi că românii aşteaptă ca lucrurile să meargă în ţara asta şi să nu fie blocate de o clasă politică înnebunită de putere şi în acelaşi timp înebunită să-şi păstreze privilegiile".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici