Anastase: Ponta nu este decât un procuror ratat. Oameni corupţi ca el nu au ce căuta în justiţie

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, sâmbătă, la Piteşti, că Victor Ponta este "un procuror ratat", "un om care a eşuat pe malul stalinist al României", susţinând că "oameni corupţi ca Victor Ponta nu mai au ce căuta în sistemul de justiţie".

1035 afișări
Imaginea articolului Anastase: Ponta nu este decât un procuror ratat. Oameni corupţi ca el nu au ce căuta în justiţie

Roberta Anastase (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Am văzut pe domnul Victor Ponta repetând în mod aproape obsesiv în cadrul ultimelor dicursuri faptul că doreşte să se întoarcă la meseria lui de procuror. (...) Să-i spunem lui Victor Ponta că justiţia astăzi este liberă. Că justiţia îşi face propria ei curăţenie în interior şi că oameni corupţi ca Victor Ponta nu mai au ce căuta în sistemul de justiţie. Oameni corupţi, profund corupţi, trebuie să-şi găsească doar rezolvarea problemelor într-un sens drept în justiţie, dar în niciun caz să nu fie cel care să judece sau să ancheteze. Despre asta vorbim şi asta este răspunderea noastră să asigurăm în continuare libertatea justiţiei, iar sistemul, un sistem comunist, un sistem dictatorial, un sistem care impune teroarea, nu mai trebuie să existe în România. Profund imatur, Victor Ponta nu este decât un procuror ratat, un om care a eşuat pe malul stalinist al României", a spus Roberta Anastase.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a participat, alături de preşedintele PDL, Emil Boc, de Teodor Baconschi, Wiliam Brânză, Theodor Paleologu şi Florin Popescu, la şedinţa de constituire a Comisiei de justiţie, drepturi cetăţeneşti şi relaţii externe a PDL, care are loc la Piteşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici