Andreea Cosma ameninţă că depune un denunţ împotriva unui judecător. Să începem şi cu judecătorii

Andreea Cosma s-a prezentat, marţi, la Parchetul General, pentru a fi audiată în dosarele care vizează procurorii de la DNA Ploieşti, ea subliniind că în luna ianuarie va depune un denunţ împotriva unui judecător care ar colabora în mod ilegal cu cei de la Ploieşti.

1742 afișări
Imaginea articolului Andreea Cosma ameninţă că depune un denunţ împotriva unui judecător. Să începem şi cu judecătorii

Andreea Cosma ameninţă că depune un denunţ împotriva unui judecător. Să începem şi cu judecătorii

„Sunt martor în mai multe dosare penale care vizează infracţiuni săvârşite de procurorii din cadrul DNA Ploieşti, Onea Lucian, Mircea Negulescu, Savu Alfred, Giluela Diaconu”, a declarat Andreea Cosma, marţi, la sediul Parchetului General.

Potrivit deputatului Andreea Cosma, în luna ianuarie va depune un denunţ la Secţia pentru anchetare a magistraţilor din cadrul Parchetului General împotriva unui judecător care, spune ea, ar colabora cu procurori de la DNA Ploieşti.

„La Secţia de anchetă voi veni mai multe zile la rând. Voi povesti şi de circuitul procurori-judecători. Cum acţionează unii judecători şi cum se dau condamnări. Să spunem că am informaţii şi cunosc lucruri despre anumiţi judecătiori cu care coopera secţia DNA Ploieşti. Iar în ianuarie voi depune un denunţ împotriva unui judecător. Nu vreau să îi dau numele acum, cu privire la săvârşirea unor infracţiuni. Aştept ianuarie ca să termine cu faptele anchetate cu privire la procurori şi să începem şi cu judecătorii”, a spus Cosma.

Andreea Cosma a precizat că a fost audiată şi în dosarul deschis în urma unui denunţ depus de Sebastian Ghiţă împotriva Laurei Codruţa Kovesi privind aducerea în ţară a lui Nicolae Popa. Tot marţi, a fost audiat la Parchetul General şi fratele ei, Vlad Cosma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici