Andreea Paul: Dacă privatizarea CFR Marfă ar fi fost corectă, Ponta şi-ar fi asumat-o în nume personal

Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul a declarat, sâmbătă, la Râmnicu Vâlcea, că dacă privatizarea CFR Marfă ar fi fost "una corectă" şi "de succes", Victor Ponta "nu ar mai fi stat pe gânduri s-o plaseze în curtea CSAT", ci "şi-ar fi asumat-o în nume personal".

433 afișări
Imaginea articolului Andreea Paul: Dacă privatizarea CFR Marfă ar fi fost corectă, Ponta şi-ar fi asumat-o în nume personal

Andreea Paul: Dacă privatizarea CFR Marfă ar fi fost corectă, Ponta şi-ar fi asumat-o în nume personal (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Victor Ponta este un personaj din ce în ce mai puţin credibil, una spune dimineaţa, alta spune la prânz şi cu totul altceva seara, încearcă să îşi asume succesele altora, iar de propriile eşecuri se spală pe mâini, cum e în cazul privatizării CFR Marfă. Dacă privatizarea CFR Marfă ar fi fost una corectă şi una de succes nu ar mai fi stat pe gânduri s-o plaseze în curtea CSAT, dimpotrivă, şi-ar fi asumat-o în nume personal şi ar fi defilat cu ea pe toate canalele media. Acesta este de fapt Guvernul USL, un trio al incompetenţei şi al corupţiei, un Victor Ponta incompetent, un Liviu Dragnea care, spun colegii lui, că a mătrăşit referendumul de anul trecut, şi un Relu Fenechiu care înfundă puşcăria", a declarat Andreea Paul, la Consiliul de coordonare al organizaţiei municipale a PDL Râmnicu Vâlcea.

Ea a mai spus că "unificarea Dreptei nu se face prin scindarea partidelor", adăugând că nu părăseşte PDL şi motivând: "Zece vieţi de aş avea, tot în PDL aş sta".

"Apar în ultima perioadă tot mai multe formaţiuni care se revendică a fi de dreapta. Aceste formaţiuni spun că pornesc demersurile reunificării Dreptei. Eu nu cred că Dreapta se reunifică prin scindarea partidelor. Eu am rămas în PDL şi aşa cum am spus de fiecare dată, zece vieţi de aş avea tot în PDL aş sta", a declarat Andreea Paul.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Sibiu, că "dacă CSAT nu avizează privatizarea CFR Marfă" aceasta nu va fi făcută, afirmând însă, că anterior, CSAT a avizat trei privatizări, ceea ce înseamnă că a "acţionat ilegal".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici