Andreea Paul: Nu s-au purtat discuţii cu PMP pentru unificarea dreptei

Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul susţine că nu s-a discutat cu PMP privind proiectul de unificare a dreptei, deoarece acest partid nu a manifestat vreo intenţie de a contribui la acest demers, desemnându-şi un candidat propriu la alegerile prezidenţiale.

265 afișări
Imaginea articolului Andreea Paul: Nu s-au purtat discuţii cu PMP pentru unificarea dreptei

Andreea Paul (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Întrebată, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, dacă s-au purtat discuţii şi cu PMP pentru a face parte din proiectul de unificare a dreptei, Andreea Paul a răspuns negativ.

"Nu am avut astfel de discuţii cu Mişcarea Populară şi nici nu cred că se justifică astfel de discuţii atât timp cât ei şi-au anunţat public propriul candidat la Preşedinţie. Adică, nicio brumă de intenţie pentru a contribui la proiectul unificării dreptei. Ceea ce cred că se va întâmpla în primul tur al alegerilor prezidenţiale: «piticii» politici îşi vor testa forţele, aşa cum au făcut-o şi la europarlamentare, îşi văd propria valoare politică după care le vine mintea la cap, iar în turul doi electoratul acestor partide mai mici vine spre candidatul dreptei la alegerile prezidenţiale", a spus Andreea Paul.

Ea a precizat că proiectul privind unificarea dreptei este vechi de zece ani şi că este nevoie de o fuziune, nefiind suficientă doar o alianţă, deoarece în ultimii 25 de ani toate alianţele politice au eşuat.

"Toate alianţele care s-au făcut în ultimii 25 de ani, şi s-au făcut toate alianţele, au eşuat. Pentru că avem nevoie de acest proiect de unificare a dreptei materializat, nu doar povestit, că vorbim de prea mulţi ani de acest proiect, acum trebuie făcut", a afirmat Andreea Paul.

Andreea Paul a menţionat că numele noii construcţii politice nu este foarte important în acest moment, ci conţinutul este cel care trebuie primeze.

"Numele este ultimul lucru care se va negocia în acest proiect de fuziune pentru că numele nu este cel mai important lucru, conţinutul este cel mai important lucru. Numele va încorpora proiectul de dreapta", a menţionat prim-vicepreşedintele PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici