Andrei Caramitru, reacţie nervoasă după adoptarea codurilor penale: Grijania voastră de nenorociţi! S-au „scăpat” şi albit, în bloc

Andrei Caramitru, consilierul preşedintelui USR, Dan Barna, a reacţionat, după adoptarea în Parlament a codurilor penale, spunând că PSD-ALDE şi UDMR „s-au scăpat şi albit, în bloc” prin votul pe care l-au dat la proiectele de lege.

4261 afișări
Imaginea articolului Andrei Caramitru, reacţie nervoasă după adoptarea codurilor penale: Grijania voastră de nenorociţi! S-au „scăpat” şi albit, în bloc

Andrei Caramitru, despre adoptarea codurilor penale: S-au „scăpat” şi albit, în bloc

„Grijania voastră de nenorociţi! S-au «scăpat» şi albit, în bloc. Inclusiv violatorii, pedofilii, criminalii sunt scăpaţi. Cu voturile UDMR. Nu vom uita asta. Locul vostru - borfaşilor de la PSD/ALDE/UDMR - este la puşcărie sau în exil unde să muriţi de foame - nici gunoieri să nu vă angajeze ăia. Ruşine să vă fie!”, a scris Andrei Caramitru, miercuri, pe Facebook.

Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, în calitate de for decizional, proiectul de modificare a Codului penal şi a celui de Procedură penală.

Comisia specială pentru revizuirea legilor justiţiei a votat, marţi, un raport favorabil pe Codul penal în forma adoptată de Senat, deputaţii şi senatorii jurişti neacceptând niciun amendament propus de Opoziţie.

Totodată forul legislativ condus de Florin Iordache a întocmit, marţi, un raport de admitere cu amendamente asupra proiectului de lege privind Codul de procedură penală. Au fost eliminate prevederile declarate neconstituţional de CCR.

PNL a anunţat, înaintea adoptării de către deputaţi a celor două propuneri legislative, că va sesiza CCR cu privire la proiectele de modificare a codurilor penale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici