Andrei Gerea, vicepreşedinte ALDE: Acţiunile lui Daniel Constantin seamănă cu ale celui care s-a pozat în chiloţi în faţa Parlamentului

Vicepreşedintele ALDE Andrei Gerea a declarat,miercuri, că acţiunile copreşedintelui Daniel Constantin seamănă cu cele ale lui Dumitru Zmău, fost lider ALDE Botoşani, care a postat pe Facebook o fotografie cu el în chiloţi în faţa Parlamentul, afirmând că D. Constantin şi-a închis cam uşile în ALDE.

330 afișări
Imaginea articolului Andrei Gerea, vicepreşedinte ALDE: Acţiunile lui Daniel Constantin seamănă cu ale celui care s-a pozat în chiloţi în faţa Parlamentului

Andrei Gerea, vicepreşedinte ALDE: Acţiunile lui Daniel Constantin seamănă cu ale celui care s-a pozat în chiloţi în faţa Parlamentului (Imagine Octav Ganea / Mediafax Foto)

“(…) Daniel Constantin nu recunoaşte în rupul capului forul care l-a propulsat şi pe domnia sa în poziţiile actuale. Nu recunoaşte un for la întrunirea căruia a participat prin propria semnătură. (…) Eu din punctul meu de vedere cred că Danile Constantin şi-a cam închis toate uşile în ALDE pentru că prin atitudinea pe care a avut-o constant cu privire la problemele acestui partid a dovedit că nu este capabil să gândescă ca un liberal”, a declarat vicepreşedintele ALDE Andrei Gerea, în contextul în care Daniel Constantin a contestat la Comisia de etică a partidului decizia şi componenţa delegaţiei permanente şi a afirmat că va depune contestaţia şi în contencios administrativ.

Cât priveşte convocarea Comisiei de fuziune pentru a rezolva conflictul din ALDE, Andrei Gerea a afirmat că nu ştie în ce măsură acest for va rezolva problema, „având în vedere că nu a fost capabilă să rezolve probleme de până acum”.

Acţiunile copreşedintelui Daniel Constantin seamănă cu cele ale lui Dumitru Zmău, fost copreşedinte ALDE Botoşani, care a postat pe Facebook o fotografie cu el în chiloţi în faţa Parlamentul, a susţinut Andrei Gerea.

„Cum nu pot să comentez despre acest domn care a stat în chiloţi în faţa Parlamentului… aş putea la o anumită scară să consider că şi aceste acţiuni ale lui Daniel Constantin oarecum seamănă. (…)Nu că are probleme la cap, realitatea este un pic percepută defectuos de către unii şi de către alţii”, a spus Andrei Gerea.

Andrei Gerea a mai spus că acţiunea lui Dumitru Zmău nu este reprezentativă pentru politica românească.

“Nu cred că face ALDE de râs. Din păcate omul are o problemă personală. Dacă ar fi fost altcineva din conducerea partidului. Eu zic să nu tratăm cazul acesta ca fiind reprezentativ pentru politica românească. Politica este un mediu care naşte pasiuni, dar creează şi instabilitate pentru unii”, a mai spus vicepreşedintele ALDE.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici