Andrei Sava, PSD: Felicitări sutelor de mii de români care au ieşit în stradă

Andrei Sava, fost deputat PSD şi actual membru al PSD Prahova, a transmis, sâmbătă seara, felicitări sutelor de mii de români care au ieşit pe străzi, infruntând frigul, şi care "au făcut posibilă această victorie a dreptăţii", transmite corespondentul MEDIAFAX.

3769 afișări
Imaginea articolului Andrei Sava, PSD: Felicitări sutelor de mii de români care au ieşit în stradă

Andrei Sava, PSD: Felicitări sutelor de mii de români care au ieşit în stradă (Imagine: bogdan Barghin / Mediafax Arhiva Foto)

Printr-un mesaj postat pe Facebook, Andrei Sava, fost deputat PSD şi actual membru PSD Prahova, a transmis felicitări protestatarilor.

"Felicitări sutelor de mii de români care au ieşit în pieţe şi pe străzi, infruntând frigul şi care au făcut posibilă această victorie a dreptăţii", a scris Sava.

Acesta a ţinut să-i mulţumească şi preşedintelui Klaus Iohannis, dar şi magistraţilor care "nu au cedat în faţa presiunilor unor politicieni nocivi".

"Muţtumiri Preşedintelui României Klaus Iohannis pentru poziţia corectă avută şi implicare! Mulţumiri magistraţilor români care au ales să lupte şi să nu cedeze în faţa presiunilor unor politicieni nocivi!", a mai scris fostul deputat.

Andrei Sava a precizat, în comentarii, că este membru PSD.

"Sunt membru PSD, al unui PSD care trebuie să apere integritatea, cinstea şi dreptatea, dar care din cauza unor lideri nocivi nu a prea făcut treabă bună în sensul acesta", a afirmat social-democratul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici