Andrei şi Dana Năstase au votat: Am făcut alegerea pe care ar fi făcut-o Adrian Năstase

Andrei şi Dana Năstase au votat, duminică dimineaţă, la Liceul "Jean Monnet" din Bucureşti, fiul fostului premier declarând, la ieşirea de la urne, că a făcut aceeaşi alegere pe care ar fi făcut-o tatăl său.

328 afișări
Imaginea articolului Andrei şi Dana Năstase au votat: Am făcut alegerea pe care ar fi făcut-o Adrian Năstase

Adrian Năstase (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Cei doi au venit împreună, în jurul orei 07.45, la SECŢIA DE VOTARE de la Liceul "Jean Monnet".

După vot, Dana Năstase a declarat că a votat cu speranţa că "lucrurile se vor schimba".

Întrebată cum a votat, soţia fostului premier a răspuns: "În speranţa că lucrurile se vor schimba, aşa cum ar fi dorit soţul meu, şi cum am dorit şi noi".

După ce a votat, Andrei Năstase a declarat că a venit cu mama sa pentru a vota, împreună, în numele lui Adrian Năstase.

"Am făcut aceeaşi alegere pe care ar fi făcut-o tatăl meu", a spus Andrei Năstase.

Fostul premier Adrian Năstase a fost condamnat definitiv, în 20 iunie, de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la doi ani de închisoare cu executare în dosarul "Trofeul calităţii", în care a fost acuzat în legătură cu strângerea de fonduri pentru campania electorală din 2004, când a candidat pentru Preşedinţie din partea PSD.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici