Antonel Tănase anunţă constituirea Comitetului pentru Audit Public Intern

Secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, a anunţat, miercuri, la reuninea organizată de Direcţia Economică şi Achiziţii Publice, că va declanşa misiuni de audit pentru activităţile anterioare, iar în acest sens se va constitui Comitetul pentru Audit Public Intern.

1541 afișări
Imaginea articolului Antonel Tănase anunţă constituirea Comitetului pentru Audit Public Intern

Antonel Tănase anunţă constituirea Comitetului pentru Audit Public Intern

„Aşa cum a declarat şi domnul Prim-ministru, Ludovic Orban, vom declanşa misiuni de audit pentru activităţile anterioare”, a spus Antonel Tănase, la reuniunea de lucru privind misiunile de audit în structurile din Secretariatul General al Guvernului, organizată la Palatul Victoria.

Potrivit unui comunicat de presă remis MEDIAFAX, secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, a condus miercuri, la Palatul Victoria, o reuniune de lucru pentru analiza misiunilor de audit intern la nivelul Secretariatului General al Guvernului şi al entităţilor de sub autoritatea şi din coordonarea SGG.

„La reuniunea organizată de Direcţia Economică şi Achiziţii Publice din cadrul Secretariatului General al Guvernului au participat reprezentanţi ai structurilor de audit intern din SGG, Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, Institutul Naţional de Statistică, Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc, Comisia Naţională pentru Controlul Activităţilor Nucleare, Departamentul pentru Lupta Antifraudă, Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză, Agenţia Naţională Anti-Doping, Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate şi Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat”, transmite Executivul.

Instituţia anunţă constituirea unui Comitet în acest sens.

„ Secretarul general al Guvernului a precizat că pentru aceste misiuni de audit va fi folosită şi resursa umană internă, în acest sens urmând să fie constituite echipe de auditori interni. De asemenea, urmează să fie constituit Comitetul pentru Audit Public Intern”, potrivit comunicatului remis MEDIAFAX.

Taguri:
sgg,
audit,
intern

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici