Antonescu a glumit pe seama "stării de oboseală" a lui Ponta, prospăt întors din SUA

Liderul PNL Crin Antonescu a glumit, luni, pe seama "stării de oboseală" invocate de preşedintele PSD, Victor Ponta, proaspăt întors din SUA, spunându-i că e un "privilegiu" să fie cu opt ore "în urmă" sau "înainte", pentru că în prezent este, cu siguranţă, rău.

1153 afișări
Imaginea articolului Antonescu a glumit pe seama "stării de oboseală" a lui Ponta, prospăt întors din SUA

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

În timpul sesiunii de întrebări din conferinţa de presă susţinută de co-preşedinţii USL, Victor Ponta a prezentat scuze jurnaliştilor pentru "starea de oboseală" în care se afla, fiind prospăt întors din SUA.

"Vă rog să-mi scuzaţi starea de oboseală, dar sunt cu opt ore în urmă. Sau înainte, nu-mi dau seama exact", le-a spus Ponta jurnaliştilor.

"Ăsta e un privilegiu. În prezent e rău, vă spun eu", a intervenit, râzând, liderul PNL, Crin Antonescu, replica sa rămânând fără un răspuns din partea lui Victor Ponta.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a făcut, săptămâna trecută, o vizită în SUA, însoţit de social-democratul Titus Corlăţean şi de liberalul Cornel Dobriţoiu, care sunt responsabilii USL pe zona de Externe şi de Apărare.

Ponta a evitat, luni, să răspundă întrebărilor repetate ale jurnaliştilor privind persoanele cu care s-a întâlnit în SUA, el precizând că lista a fost întocmită în prealabil cu ambasadorul Mark Gitenstein şi că au avut loc întâlniri cu toate persoanele stabilite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici