Antonescu acordă certificate de "revoluţionar al bunului-simţ"

Susţinătorii candidatului Crin Antonescu i-au făcut acestuia un nou site de susţinere, unde liderul PNL acordă alegătorilor săi certificate de revoluţionari ai bunului-simţ.

52 afișări
Imaginea articolului Antonescu acordă certificate de "revoluţionar al bunului-simţ"

Antonescu acordă certificate de "revoluţionar al bunului-simţ" (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Certificatele de revoluţionari ai bunului-simţ se completează pe site-ul www.hailarevolutie.ro şi se acordă fiecărui cetăţean "pentru contribuţia sa la scoaterea României din criză prin Revoluţia bunului-simţ".

Pe certificat apare mesajul de mulţumire al lui Antonescu, dar şi semnătura sa sub o ştampilă cu mesajul "România bunului-simţ".

"Vă mulţumesc pentru sprijinul pe care mi-l oferiţi în lupta împotriva nesimţirii manifestate prin obsesie de putere, incompetenţă, ipocrizie şi minciună. Vă mulţumesc pentru susţinerea valorilor bunului-simţ", mai scrie pe certificatul de revoluţionar al bunului-simţ.

În plus, pe certificat apar înscrise în subsol următoarele precizări: documentul certifică apartenenţa primitorului la "specia majoritară a românilor de bun-simţ" care, pe 22 noiembrie votează cu Crin Antonescu, nu poate fi utilizat de primitor pentru obţinerea de funcţii ori demnităţi publice, precum aceea de "ministru al Turismului, şi nici pentru dobândirea de avantaje pentru sine, fetele sale, concubin/concubină, prieteni pri parteneri de afaceri".

Pe verso, apare imaginea lui Crin Antonescu care explică faptul că Revoluţia bunului-simţ înseamnă "normalitate şi competenţă" prin oprirea scandalului politic şi desemnarea lui Iohannis ca premier, reducerea taxelor şi impozitelor, stimularea investiţiilor, renegocierea acordului cu FMI, redarea respectului instituţiilor statului pentru cetăţean şi redarea încrederii cetăţeanului.

O altă condiţie pentru înfîptuirea "Revoluţiei bunului-simţ" ar fi un alt fel de preşedinte care să-i unească în jurul valorilor bunului-simţ şi care să nu-i dezbine cu armele nesimţirii, un preşedinte care să câştige tot respectul Europei şi al lumii pentru România.

În plus, pe site mai figurează o scrisoare către Traian Băsescu a unui fost alegător, care îi transmite acestuia că va vota cu liberalul Crin Antonescu, cu menţiunea că scrisoarea va fi transmisă pe toate adresele şefului statului.

La finalul scrisorii, într-un post-scriptum alegătorul scrie: "De ANTONESCU ţi-e cel mai frică în turul II, nu, Traiane?! (nu aştept răspuns scris, poţi să-mi dai replica la televizor, că oricum apari fără contracandidat, de frică să nu te ia ANTONESCU la întrebări…).

Imnul Revoluţiei bunului-simţ este 1-Q Sapro -"La mulţi ani!", susţinătorii fiin invitaţi să-i facă un clip.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici