Antonescu: Acuzaţia că noi am fi trucat filmuleţul e aberantă; reacţia lui Băsescu, ruşinoasă

Preşedintele liberalilor, Crin Antonescu, a declarat vineri că acuzaţiile "servitorilor lui Băsescu" privind trucarea filmuleţului din 2004 de către liberali este "aberantă", el afirmând că reacţia şefului statului pe acest subiect e "absolut ruşinoasă".

24 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Acuzaţia că noi am fi trucat filmuleţul e aberantă; reacţia lui Băsescu, ruşinoasă

Antonescu: Acuzaţia că noi am fi trucat filmuleţul e aberantă; reacţia lui Băsescu, ruşinoasă (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat cum comentează acuzaţiile unor lideri PDL privind trucarea filmuleţului cu Traian Băsescu de către liberali, Antonescu a spus că această acuzaţie este "aberantă".

"Acuzaţia că noi am fi trucat fimul acela, ea este evident aberantă. Nu se apucă partidele să trucheze filmele. Sigur că cei de la PD, dacă le ordonă Băsescu, pot să spună că ţara noastră se numeşte Patagonia, şi nu România, cu seninătate. Eu nu cred că este un trucaj şi nu mă mai interesează de fapt. Dar a lega PNL de asta este absolut aberant', a spus Antonescu. El a mai spus că în privinţa filmuleţului îi ajunge "reacţia absolut ruşinoasă a lui Traian Băsescu în faţa acestui caz".

"E un om care e preşedintele ţării, e un om care ne spune că s-ar putea să fi lovit copilul, poate l-a înjurat. Nu mai comentez. Eu nu ştiu dacă filmul este trucat sau nu, nu-mi pare, nu ştiu dacă cineva, în frunte cu mercenarul Felix Tătaru, care crede că poate să spună orice până-i cade stăpânul şi mâine, poimâine îl văd pe la Geoană pe la curte, nu ne indică niciun element de trucaj', a precizat Antonescu.

În plus, liderul PNL a ţinut să-i critice pe democrat-liberali calificându-i ca fiind "servitorii lui Băsescu" şi susţinând ca ceştia "nu mai au nici un fel de măsură".

"Aceşti oameni nu mai au niciun fel de măsură, cred că aşa cum cei mai nenorociţi dintre comunişti după ce a căzut Ceasuşescu, s-au regăsit imediat în posturi din care ne explicau nouă cum se face democraţia, tot aşa şi domnii pedişti, aceşti mincinoşi, în stare de orice consideră că după căderea lui Traian Băsescu vor bate din palme, cum s-au învăţat ei în România", a apreciat liberalul, asigurându-i că "toate minciunile, actele şi gesturile descalificante" ale acestora nu vor fi uitate.

Pe de altă parte, Crin Antonescu a criticat faptul că în vreme ce Băsescu "povesteşte fabule cu rechini", în campania electorală, "aceşti oameni ai PD dau tunuri în continuare, din banul public: Loteria naţională, 120 de milioane, licitaţia doamnei Udrea, cu serverul, 20 de milioane de euro".

"În vreme ce Băsescu ne povesteşte despre rechini, în vreme ce nu e în stare să ne spună de ce n-a scos niciun dinte niciunui rechin în această perioadă, ne cere încă un mandat pentru încă un scandal cu rechinii, la capătul căruia bilanţul e că probabil rechinii vor fi de două ori mai puternici de vreme ce singur recunoaşte că la începutul mandatului său rechinii erau un fel de peştişori mai mici şi au devenit rechini în timpul mandatului său", a mai spus Antonescu.

El a adăugat că Traian Băsescu despre care a zis că e "tranformat în turnător" care se luptă cu mogulii, alături de toţi propagandiştii săi încearcă o diversiune prin "dezinfomarea" legată de opţiunea sa politică şi proiectul Iohannis.

În final, Antonescu a menţionat că încă un mandat în mâna lui Băsescu "va însemna căderea tuturor garanţiilor constituţionale şi suspendarea democraţiei", adăugând că Băsescu, cel "care îşi permite să eticheteze orice duşman al său în duşmani ai poporului", e un preşedinte "care seamănă cu alţi câţiva caraghioşi de pe alte continente".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici