Antonescu: Avem nevoie de toate voturile, ca să nu avem nevoie de UDMR la modificarea Constituţiei

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, că miza parlamentarelor din acest an o constitutie obţinerea a cel puţin două treimi din numărul membrilor viitorului Parlament, astfel încât modificarea Constituţiei să nu se realizeze prin negocieri cu UDMR.

992 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Avem nevoie de toate voturile, ca să nu avem nevoie de UDMR la modificarea Constituţiei

Antonescu: Avem nevoie de toate voturile, ca să nu avem nevoie de UDMR la modificarea Constituţiei (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Antonescu a susţinut, cu ocazia lansării candidaţilor USL de la Sinaia, că miza alegerilor parlamentare din 9 decembrie nu o mai constituie obţinerea a 50% plus unu din numărul senatorilor şi deputaţilor din viitorul legislativ.

El a susţinut că este nevoie de "toate voturile posibile", astfel încât USL să nu fie obligată să accepte condiţionări din partea UDMR pentru o viitoare modificare a Legii fundamentale.

"Ne trebuie aceste voturi pentru a nu depinde, să zicem, de UDMR care să vină cu cine ştie ce pretenţii", a justificat preşedintele PNL.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici