Antonescu: Băsescu a sfidat, luni, opinia publică, râdea ca un nesimţit la măgăria cu Mihăileanu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi seară, că preşedintele Băsescu a sfidat "cu nesimţire" opinia publică, luni, la consultări, când a râs "ca un nesimţit" pe seama unei "măgării" pe care a făcut-o, legat de casa din Mihăileanu, de care ar trebui să se ferească ca "dracul de tămâie".

20 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Băsescu a sfidat, luni, opinia publică, râdea ca un nesimţit la măgăria cu Mihăileanu

Antonescu: Băsescu a sfidat, luni, opinia publică, râdea ca un nesimţit la măgăria cu Mihăileanu (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

"Eu nu-l sfidez, nu am de ce şi pe cine şi nu sunt în poziţia, nu sunt soldat şi dânsul comandant să-l sfidez, nu-s elev şi dânsul diriginte. Eu cred însă că dacă e vorba de sfidare şi de nesimţire maximă, totală, am văzut ieri (luni-nr) un preşedinte care cu nesimţire sfidează opinia publică. Povestea asta cu Mihăileanu despre care exigenţii partizani ai ANI şi anatomiştii ai cazului Voicu îl ignoră şi spun că nu e un capăt de ţară, o cunoaşte toată ţara", a spus, la Antena 3, Crin Antonescu.

Liberalul a ţinut să-l critice pe şeful statului pentru faptul că, la consultările cu partidele aflate la putere, "râdea ca un nesimţit" pe seama casei din Mihăileanu -"o măgărie" făcută de el.

"Cum este posibil ca în vreme ce tu doreşti să te legitimezi ca omul care păzeşti cu severitate, cu rigoare maximă, atitudinea la centimă a demnitarului public, să râzi ca un nesimţit pe seama unei măgării pe care ai făcut-o, în conflict de interse, în dispreţul legii, în orice? Acest tip de tupeu care i-a adus mult câştig domnului Băsescu, e în continuare cultivat, nimeni nu a comentat despre asta, a comentat cât de rău cât şi orbraznic şi leneş este Antonescu că nu s-a dus la întâlnire", a spus preşedintele liberalilor.

Antonescu a menţionat că el nu mai are ce discuta cu "un om care în calitate de preşdinte al acestei ţări râde în nas tuturor în legătură cu casa din Mihăileanu, de care ar trebui să se ferească ca dracul de tămâie să pomenească, însoţit de rânjetele slugarnice ale perechii Boc-Videanu".

Întrebat de ce l-a sfidat pe Traian Băsecu prin neparticiparea, luni, la consultări, Crin Antonescu a menţionat că "nu e vorba de sfidare", fiind o decizie unanimă a liberalilor.

"Nu e vorba de sfidare, pentru că în ce mă priveşte pe mine, şi cu atât mai puţn pe colegii mei liberali, nu am avut niciodată această intenţie, nu-mi face nicio plăcere să sfidez pe domnul Băsescu, nu găsesc demnă o asemenea atitudine şi nu am făcut-o niciodată", a spus liberalul.

Întrebat dacă a dormit, liberalul a precizat că uneori mai şi doarme, "dar nu când crede şi vrea domnul Băsescu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici