Antonescu: Conducerea PNL mi-a acordat în unanimitate votul de încredere

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că BPC al partidului i-a acordat, în şedinţa de la Parlament, în unanimitate, votul de încredere solicitat.

16 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Conducerea PNL mi-a acordat în unanimitate votul de încredere

Antonescu: Conducerea PNL mi-a acordat în unanimitate votul de încredere (Imagine: Mediafax Foto)

Antonescu a spus că la începutul şedinţei BPC a cerut colegilor săi un vot de încredere în calitate de preşedinte al partidului.

El a adăugat că a primit cele 31 de voturi din partea membrilor BPC.

Surse din partid declarau, marţi, pentru "Gândul", că Antonescu, va ameninţa, miercuri, că va pleca de la conducerea partidului dacă liderii locali ai PNL acceptă oferta lui Traian Băsescu de a intra la guvernare alături de PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici