Antonescu: Dacă postul de premier ar reveni PNL, aş fi gata să-mi asum funcţia

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, la Antena 3, că dacă postul de premier ar reveni PNL, el ar fi gata să-şi asume funcţia, altă varianta nefiind posibilă.

15 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Dacă postul de premier ar reveni PNL, aş fi gata să-mi asum funcţia

Antonescu: Dacă postul de premier ar reveni PNL, aş fi gata să-mi asum funcţia (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

"Dacă ar exista o majoritate parlamentară, sau PNL i-ar reveni postul de premier, aş fi gata să-mi asum această funcţie. Nu cred însă că este o variantă probabilă. Altă variantă nu ar fi. Este normal ca preşedintele partidului să-şi asume acest lucru", a declarat Antonescu la Antena 3.

Antonescu declarase, după BPC, că liberalii exclud orice participare la un Guvern "marionetă" al lui Traian Băsescu precizând totodată că pentru PNL nu există deocamdată un câştigător al alegerilor prezidenţiale.

După declaraţia de la Antena 3, liberalii s-au reunit în şedinţa CNEx, din care fac parte şi liderii organizaţiilor judeţene, pentru a discuta deciziile BPC şi despre opţiunile pe care le au, printre care intrarea la guvernare alături de PDL sau în altă formulă, sau rămânerea în opoziţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici