Antonescu: Dacă va fi confirmată suspendarea, voi merge la Cotroceni, nu am nicio grabă

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat că nu are nicio grabă în a merge în această seară pentru ceremonia de predare-primire dacă va fi confirmată suspendarea preşedintelui Traian Băsescu de către Parlament.

724 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Dacă va fi confirmată suspendarea, voi merge la Cotroceni, nu am nicio grabă

Crin Antonescu (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Nu sunt grăbit. Dacă va fi confirmată suspendarea, dacă preşedintele va fi suspendat, după ce CCR va lua act de acest lucru, după ce toate lucrurile vor fi în regulă, când trebuie, voi merge, nu am nicio grabă în sensul acesta", a răspuns el, întrebat dacă va merge în această seară la Cotroceni pentru ceremonia de predare-primire, dacă preşedintele Traian Băsescu va fi suspendat din funcţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici