Antonescu: De azi voi avea două slăbiciuni în UNPR – Iordănescu şi Mircia Muntean

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că, începând din acest moment, va avea două slăbiciuni în UNPR – fostul antrenor al Stelei, generalul Anghel Iordănescu, şi primarul Devei, Mircia Muntean, exclus recent din PNL.

839 afișări
Imaginea articolului Antonescu: De azi voi avea două slăbiciuni în UNPR – Iordănescu şi Mircia Muntean

Antonescu: De azi voi avea două slăbiciuni în UNPR – Iordănescu şi Mircia Muntean (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Antonescu a spus că decizia lui Muntean de a adera la UNPR este alegerea acestuia.

"Un partid nu-şi poate permite să fie sentimental (...) Ce-a făcut el mai departe, e alegerea sa. Îi doresc toate cele bune în viaţă, să îşi ţină partea bună a sufletului său vie. Nu comentez alăturarea cu oameni dinUNPR. De azi înainte în UNPR o să am două slăbiciuni, pe lângă generalul Iordănescu - pe care eu, ca stelist, nu am cum să-l atac, şi al doilea va fi Mircea Muntean", a spus Antonescu.

El a reiterat faptul că decizia PNL de a-l exclude din partid pe Mircia Muntean a fost una dureroasă, dar care se impunea.

Primarul Devei, Mircia Muntean, care a fost exclus din PNL, s-a înscris, marţi, în UNPR.

"Am ales să vin alături de UNPR pentru că sunt politicieni serioşi şi pentru că se gândesc în primul rând la oameni, aşa cum fac şi eu. Am pus pe primul plan cetăţeanul, România, iar încrederea de care mă bucur în comunitate spune multe despre capacitatea mea ca primar şi ca om politic în general", a declarat Mircia Muntean, conform unui comunicat al UNPR remis agenţiei MEDIAFAX.

Primarul municipiului Deva, Mircia Muntean, care a fost exclus din PNL şi s-a înscris în UNPR, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că a fost ofertat de toate partidele politice, inclusiv PSD, însă a ales "cu sufletul" să fie alături de "alţi primari liberali daţi afară din partid".

Antonescu a explicat şi motivele care au stat la baza excluderii lui Muntean din partid şi care ţin de faptul că, de peste un an, la Hunedoara există un conflict iscat după ce Muntean a pierdut alegerile pentru şefia PNL Hunedoara în favoarea lui Mircea Moloţ. Potrivit lui Antonescu, Muntean a făcut, timp de un an, declaraţii de o violenţă inacceptabilă împotriva colegilor de partid de la Hunedoara, el precizând că toate eforturile sale şi ale colegilor din conducerea centrală de a aplana acest conflict s-au soldat cu eşecuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici