Antonescu, despre acuzele Fenechiu-Mănescu: Nu am detalii, e păcat, o să vedem

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat, vineri, acuzele reciproce dintre Relu Fenechiu şi Ramona Mănescu precizând că "este păcat" şi că va fi analiza incidentul deoarece nu are deocamdnată detalii.

716 afișări
Imaginea articolului Antonescu, despre acuzele Fenechiu-Mănescu: Nu am detalii, e păcat, o să vedem

Antonescu, despre acuzele Fenechiu-Mănescu: Nu am detalii, e păcat, o să vedem

Antonescu a fost întrebat cum vede acuzele reciproce adresate de vicepreşedintele PNL, Relu Fenechiu, şi ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, cu prilejul dezbaterilor pe buget.

"Nu ştiu, nu am detalii... e păcat, e păcat. O să vedem", a replicat liderul PNL.

Deputatul PNL Relu Fenechiu şi ministrul PNL al Transporturilor, Ramona Mănescu, s-au acuzat reciproc, vineri, la Comisiile reunite de industrii şi servicii din Parlament, pe tema finanţării legate de coridoarele europene de transport.

Fostul ministru al Transporturilor, deputatul PNL Relu Fenechiu, a declarat, la dezbaterile din Comisiile reunite de industrii şi servicii din Parlament, cu referire la programul european "Connection Europe Facility", că în cadrul mandatului său s-a bătut foarte mult pentru ca porţile de intrare şi ieşire din Europa să fie şi în România.

"Nu aş vrea să îmi pară rău după Traian Băsescu, care, ce a făcut el bine-rău, dar a adus Coridorul 4 prin Bucureşti şi nu prin Calafat. Acum, văd cu părere de rău că singura porţiune de coridor prioritar din România rămâne Timişoara-Calafat, ceea ce mi se pare periculos", a spus Fenechiu.

El a adăugat că nu înţelege de ce nu am putut convinge Comisia Europeană că este nevoie de o reţea care să fie de la Est la Vest în România.

"M-ar interesa, doamna ministru, aşa, pentru cultura mea generală, pe cine aţi trimis la Tallin (Reuniunea interministerială din cadrul evenimentului Zilele TEN-T 2013 cu tema "Conectarea Europei", spre o nouă reţea de infrastructură, n.r.), să reprezinte ministerul Transporturilor, şi eu v-aş propune să îl daţi afară", a spus Relu Fenechiu.

"Eu am reprezentat România la Tallin", a răspuns Ramona Mănescu, la sfârşitul audierilor din Comisii, întrebată cum comentează aprecierile fostului ministru al Transporturilor şi recomandarea pe care i-a făcut-o.

Mănescu a ţinut să precizeze că ceea ce a omis Relu Fenechiu să spună este că negocierile de la Tallin au fost făcute chiar de el, când era ministru.

"Acum nu ştiu dacă s-a dat afară pentru că făcuse negocierile proaste sau nu. Nu îmi dau seama, nu ştiu la ce se referea", a adăugat Ramona Mănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici