Antonescu,despre lansarea USL: Îmi plac stadioanele, pot să vină şi delegaţii PPE să vadă armata USL

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, despre lansarea candidaţilor USL pentru parlamentare pe Arena Naţională, că lui personal îi plac stadioanele, iar evenimentul nu poate fi asemuit cu un miting comunist, precizând că delegaţii PPE sunt bineveniţi să vadă "armata USL".

572 afișări
Imaginea articolului Antonescu,despre lansarea USL: Îmi plac stadioanele, pot să vină şi delegaţii PPE să vadă armata USL

Antonescu,despre lansarea USL: Îmi plac stadioanele, pot să vină şi delegaţii PPE să vadă armata USL (Imagine: Narcis Pop/Mediafax Foto)

Antonescu a fost întrebat de jurnalişti cum vede ideea lansării candidaţilor USL într-un eveniment organizat pe Arena Naţională pe 17 octombrie.

"Mie mi se pare o idee foarte bună, mie îmi plac stadioanele, nu înţeleg de ce prieteni din presă fac nişte corelări absolut forţate, cu mitingurile lui Kim Ir-sen sau cu mitingurile lui Ceauşescu", a răspuns Antonescu.

În momentul în care i s-a spus că Arena Naţională este de fapt pe locul fostului stadion 23 August, preşedintele PNL a ţinut să precizeze că în calitate de ministru al Sportului a fost cel care a schimbat denumirea în Lia Manoliu.

"Cred că nu are nicio legătură, păi aşa nu ar trebui să funcţioneze Parlamentul şi nicio instituţie aici, în acest măreţ sediu construit de tovarăşul Ceauşescu", a mai comentat Antonescu.

"În toată lumea, din SUA până în Rusia şi Ucraina, când se fac alegeri şi mitinguri există adunări publice, politice, în diverse locuri, mari săli de sport, stadioane", a mai susţinut preşedintele PNL.

Întrebat despre faptul că lansarea candidaţilor USL pentru parlamentare se suprapune cu Congresul PPE de la Bucureşti, Antonescu a răspuns: "N-au nimic de-a face una cu alta. Să ştiţi că în 15, 16, 17 octombrie avem şi noi nişte activităţi cu caracter internaţional, tot grupul parlamentar ALDE va fi la Bucureşti. Ne întâlnim cu dânşii, avem o serie întreagă de acţiuni, dezbateri. Într-o seară ne ducem şi la stadion".

Antonescu a mai fost întrebat dacă evenimentul nu are menirea de a muta atenţia de la Congresul PPE. "Doar dacă delegaţii PPE vor fugi de curiozitate să vadă armata USL, sunt bineveniţi, altfel nu văd", a replicat preşedintele PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici