Antonescu dezminte că l-ar folosi pe Iohannis ca agent electoral

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, l-a asigurat, duminică, pe liderul PSD, Mircea Geoană, că nu îl foloseşte pe Klaus Iohannis ca agent electoral în campanie, susţinând că primarul Sibiului nu este un om care să se lase folosit, pentru că este de"altă talie".

17 afișări
Imaginea articolului Antonescu dezminte că l-ar folosi pe Iohannis ca agent electoral

Preşedintele PNL Crin Antonescu (Imagine: George Călin/Mediafax Foto)

"Îi dau toate asigurările domnului Geoană că nu îl folosesc pe Klaus Iohannis ca agent electoral. Poate să stea liniştit. Domnul Iohannis nu este un om care să se lase folosit ca agent electoral, pentru că este de altă talie", a declarat, la Cluj-Napoca, liderul PNL, Crin Antonescu.

Preşedintele PNL a afirmat că nu există niciun fel de motiv ca Mircea Geoană să creadă că el, personal, ar avea nevoie de un agent electoral în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, l-a criticat pe liderul PNL, Crin Antonescu, pentru declaraţiile potrivit cărora îl va desemna pe Klaus Iohannis premier şi dacă va deveni şef al statului, spunând că are senzaţia că liberalul vrea să-l folosească pe Iohannis şi ca agent electoral pentru campanie.

Mircea Geoană a făcut declaraţia în acest sens la emisiunea "După 20 de ani", difuzată duminică de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici