Antonescu: Dorm liniştit când mă culc, dorm cât vreau şi mă scol când vreau

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a replicat, într-un interviu, acuzelor că nu s-ar trezi devreme, el ţinând să precizeze că doarme cât vrea, că se scoală atunci când vrea, că doarme liniştit atunci când se culcă şi că aceia care îi aduc astfel de acuzaţii sunt "găinari".

2796 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Dorm liniştit când mă culc, dorm cât vreau şi mă scol când vreau

Crin Antonescu (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax foto)

"Adevărul este că mă trezesc când vreau eu, indiferent ce cred despre asta prieteni, adversari. Mă trezesc când vreau eu, foarte, foarte des mă trezesc devreme, nu ca să le dau lor socoteală. Mă trezesc devreme pentru că, înainte de toate, mă ocup de educaţia unui copil încă mic care are şcoală de dimineaţă. Mă trezesc devreme pentru că e un timp, cel al dimineţii, mai puţin poluat de televizor, de telefoane, de breaking-news. Dar nu cred că cineva foarte serios poate să ia în discuţie aşa ceva. Când ajungi să discuţi despre un om şi principala acuză pe care i-o aduci este că ai auzit tu că se scoală târziu, înseamnă că eşti un găinar din punct de vedere ideologic, din punct de vedere politic. Mă scol când vreau!", a spus Crin Antonescu pentru site-ul zidezi.net.

Liderul PNL a precizat că, de obicei, doarme în dormitor şi că se află în stare de veghe cât vrea el.

Antonescu a mai spus că adversarii săi politici sunt deranjaţi în fiecare zi de acţiunile pe care le întreprinde atunci când este în stare de veghe, ceea ce îi creează o mare bucurie şi îl determină să doarmă liniştit atunci când se culcă şi să doarmă atât cât vrea.

"De filmat, filmează, că doar filmează pe bugetul statului. Nu-i o problemă, nu? Bugetul are bani pentru aşa ceva. De-aia îi aştept, dacă au înregistrări, dacă au intrat şi în dormitor sau pe unde mai dorm eu - de obicei acolo! -, să vedem la ce oră mă scol. Cred că toată lumea îşi dă seama că aceşti oameni nu au cum să se apere pe fond de întrebările la care trebuie să dea răspuns şi de acuzaţiile care li se aduc. Indiferent la ce oră m-aş scula eu, indiferent cât aş dormi - dar poate nu mă scol deloc, poate dorm 30 de zile la rând! -, problema este că România azi e guvernată de ei, că românii sunt chinuiţi de o guvernare hoţească şi prostească pe care o au ei, indiferent dacă eu dorm sau dacă sunt în stare de veghe. Dacă aş dormi atât de mult pe cât speră ei sau afirmă ei, cred că ar fi ceva mai liniştiţi. Faptul că nu e zi de la bunul Dumnezeu să nu se ocupe de mine sub o formă sau alta arată totuşi că atât timp cât sunt în stare de veghe - şi sunt cât vreau, repet - fac câte ceva care să-i deranjeze. Şi asta îmi dă o mare bucurie şi dorm liniştit atunci când mă culc şi dorm cât vreau!", a mai spus Antonescu.

Zidezi.net este un site pe care mai apar interviuri cu Victor Ponta şi Daniel Constantin, cu Liviu Harbuz, care a candidat anul trecut din partea USL pentru un loc de deputat de Neamţ, dar şi cu Mihai Sturzu de la HQ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici