Antonescu: După un an de guvernare USL, nu pot indica o zonă de activitate deficitară a Guvernului

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că este mulţumit de activitatea din ultimul an a Guvernului USL, precizând că nu poate indica o zonă de activitate deficitară a Executivului, iar sondajele confirmă faptul că USL a răspuns aşteptărilor electorale.

295 afișări
Imaginea articolului Antonescu: După un an de guvernare USL, nu pot indica o zonă de activitate deficitară a Guvernului

Crin Antonescu (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"USL după un an de guvernare marchează la capitolul reuşite şi o prestaţie guvernamentală care, indiferent că - aşa cum e normal - poate să fie criticată de opoziţie, de alţi observatori, în esenţă - aşa cum ne arată de altfel şi sondajele - a răspuns aşteptărilor pe care şi le-au pus în noi şi în Guvernul nostru cei care ne-au dat acest vot. Acest lucru a fost posibil tocmai pentru că USL, guvernul ei, majoritatea ei parlamentară, au acţionat unitar şi au acţionat consecvent", a susţinut Antonescu.

Liderul PNL a ţinut să precizeze că nu există "agende paralele în USL".

"Nu există o agendă şi nişte mize, priorităţi ale Guvernului şi numai ale Guvernului, nu există nişte agende paralele ale partidelor care compun USL. E foarte clar pentru noi toţi, aşa cum a fost de la bun început, că putem să reuşim şi să reuşim pentru România, pentru cei care şi-au pus speranţa în noi şi ne-au dat votul, numai împreună, numai în acţiune coerentă şi numai în acţiune politică hotărâtă, loială şi complementară", a adăugat Antonescu.

Liderul PNL a fost întrebat dacă există aspecte pe care şi-au fi dorit ca actualul Guvern să le gestioneze mai bine şi dacă le poate indica.

"Faptul că există aşteptări, faptul că există angajamente în curs îndeplinire sau care urmează să fie îndeplinite, faptul că dorim şi aşteptăm aceste lucruri şi că ne dorim cât mai repede să devină realitate, este un lucru despre care nu vorbesc doar eu. Noi încercăm cu toată onestitatea, fără nicio urmă de ipocrizie, să fim cei mai exigenţi evaluatori ai propriei noastre opere de guvernare. (...) Nu aş putea să indic, nu am eu această percepţie, un domeniu, o zonă de activitate guvernamentală care este deficitară sau care a fost neglijată pe parcursul acestui an de guvernare. Ştiu nu doar ce s-a făcut şi ce vede toată lumea, că vrea sau nu să recunoască, ştiu care au fost zi cu zi preocupările acestui guvern, deşi personal nu sunt membru al Guvernului. Ştiu ce au vrut să facă, ştiu ce au reuşit să facă, iar acolo unde încă nu au reuşit să facă ceea ce doresc, ştiu şi de ce nu au reuşit să facă, de asta toate acestea se concentrează într-un răspuns monosilabic la capătul unui an de guvernare", a mai declarat liderul PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici