Antonescu: E posibil să renunţ la funcţia de prim-vicepreşedinte, a generat tensiuni

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seară, la Realitatea TV, că este posibil să renunţe la funcţia de prim-vicepreşedinte, motivând că aceasta a generat tensiuni de care formaţiunea liberală nu are nevoie, el precizând că nu a luat o decizie.

25 afișări
Imaginea articolului Antonescu: E posibil să renunţ la funcţia de prim-vicepreşedinte, a generat tensiuni

Antonescu: E posibil să renunţ la funcţia de prim-vicepreşedinte, a generat tensiuni (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Întrebat dacă este pentru păstrarea sau nu a funcţiei de prim-vicepreşedinte, Crin Antonescu a menţionat că este posibil să renunţe la funcţia aceasta pentru că a creat o serie de tensiuni în partid.

"În primul rând această funcţie nu e una legată definitiv sau intrinsec de Ludovic Orban. Ludovic Orban este omul care a câştigat-o la congres prin votul colegilor noştri. Nu sunt în acest moment hotărât. E posibil să renunţ la ea, din punctul meu de vedere, pentru că a generat într-adevăr o serie de tensiuni de care nu avem nevoie, pe care nu mi le explic de altfel, pentru că e o funcţie care ar fi necesară, o funcţie care pe mine cel puţin ca preşedinte, mă ajută. Nu am luat o decizie", a susţinut Crin Antonescu.

El a subliniat că "marea miză a Congresului" nu este nici dacă va candida cineva împotriva sa sau dacă va candida el însuşi, menţionând că nici acest lucru nu e sigur sută la sută, ci dacă într-adevăr "partidul va da un mandat pentru o reformă destul de puternică, destul de profundă".

Liderul PNL Călin Popescu Tăriceanu a declarat recent că este de părere că funcţia de prim vicepreşedinte este inutilă în PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici