Antonescu: Fruntaşii PSD Oprea, Sârbu şi Diaconescu l-au făcut pe Băsescu preşedinte a doua oară

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la reuniunea Ligii Aleşilor Locali, desfăşurată la Braşov, că fruntaşii PSD Gabriel Oprea, Marian Sârbu şi Cristian Diaconescu l-au făcut pe Traian Băsescu preşedinte pentru a doua oară.

22 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Fruntaşii PSD Oprea, Sârbu şi Diaconescu l-au făcut pe Băsescu preşedinte a doua oară

Antonescu: Fruntaşii PSD Oprea, Sârbu şi Diaconescu l-au făcut pe Băsescu preşedinte a doua oară (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Antonescu a susuţinut că Băsescu a fost adus la putere de vulnerabilităţile, slăbiciunile, oamenii şantajabili şi trădările din PSD.

"Şi ce a făcut PSD în această ţară? L-a adus la putere pe Traian Băsescu. PSD, în cea mai mare parte, vulnerabilităţile sale, dosarele sale, slăbiciunile sale, oamenii săi şantajabili, trădările din PSD - pentru că nici generalul Oprea, nici Marian Sârbu, nici Cristian Diaconescu nu erau fruntaşi ai PNL, ci ai PSD - l-au făcut a doua oară preşedinte, când nimeni nu mai putea în afară de ei, pe Traian Băsescu. Nu PNL, nu Crin Antonescu", a spus preşedintele PNL.

El a mai declarat că Traian Băsescu a fost adus la putere de "lăcomia", "clientela", "demagogia" PSD, a regimului Adrian Năstase şi a regimului Iliescu-Năstase.

"Traian Băsescu a fost adus la putere, înainte de toate, de lăcomia, de clientela, de hoţia, de demagogia PSD, a regimului Adrian Năstase. A regimului Iliescu-Năstase. Ponta, mai mititel, dar acolo", a spus Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici