Antonescu i-a eliberat din funcţii pe consilierii prezidenţiali ai lui Băsescu

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a semnat vineri decretele de eliberare din funcţii a consilierilor prezidenţiali ai lui Traian Băsescu, respectiv Iulian Chifu, Iulian Fota, Cristian Diaconescu, Bogdan Drăgoi şi Bogdan Mănoiu.

3327 afișări
Imaginea articolului Antonescu i-a eliberat din funcţii pe consilierii prezidenţiali ai lui Băsescu

Crin Antonescu (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al Administraţiei prezidenţiale, Antonescu a semnat vineri eliberarea din funcţie a cinci consilieri prezidenţiali.

Este vorba despre consilierul prezidenţial pe Afaceri Strategice, Securitate şi Politică Externă, Iulian Chifu, dar şi de consilierul prezidenţial pentru securitatea naţională, Iulian Fota, care este membru al CSAT.

De asemenea, a fost eliberat din funcţie consilierul prezidenţial Cristian Diaconescu, aflat la cancelaria preşedintelui, precum şi a consilierului prezidenţial pentru mediul de afaceri, Bogdan Alexandru Drăgoi, dar şi consilierul prezidenţial pentru afaceri europene, Bogdan Mănoiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici