Antonescu: În ultimele apariţii, Băsescu a arătat "definitiv rătăcit", "despărţit" de nevoile ţării

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Braşov, că în ultimele apariţii publice, şeful statului, Traian Băsescu, a arătat "definitiv rătăcit", şi "despărţit" de realităţile şi nevoile României.

22 afișări
Imaginea articolului Antonescu: În ultimele apariţii, Băsescu a arătat "definitiv rătăcit", "despărţit" de nevoile ţării

Antonescu: În ultimele apariţii, Băsescu a arătat "definitiv rătăcit", "despărţit" de nevoile ţării (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Domnul Traian Băsescu se comportă ca un om care se joacă în fiecare zi cu soarta românilor, cu soarta României. O face însă la o tablă de şah - ca să fiu elegant - la care stă cu spatele întors spre România, spre problemele ei reale. Şi cred că, din păcate, şi ultimele sale apariţii publice ne-au arătat un Băsescu definitiv rătăcit, despărţit de realităţile şi de nevoile României", a spus Antonescu.

Preşedintele liberal a mai spus că, pentru el, nu mai este semnificativ de multă vreme să comenteze sau să prevădă mişcările lui Traian Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la B1 TV că şi Crin Antonescu şi PSD execută "strategia Voiculescu-Vântu" de creare a dezordinii în ţară, adăugând, în acest context, că Victor Ponta este supărat că Mircea Geoană a fost înlocuit cu Crin Antonescu.

El a spus, în acest context, că Geoană a fost înlocuit cu Antonescu.

"În momentul de faţă, Geoană a fost în locuit de Crin Antonescu, iar PSD-ul rămâne ostatic şi loial politicii de a crea dezordine şi de a schimba ordinea constituţională prin orice alt mijloc numai prin vot nu", a adăugat preşedintele.

Preşedintele a spus că din nou se pune la cale un plan de suspendare a sa, fapt anunţat deja public de Dan Voiculescu. "Dar de ce ne facem că ne surprinde? Voiculescu a anunţat public. Măcar Voiculescu e mai onest decât Crin Antonescu şi Ponta. Supărarea lui Ponta este că n-a fost ales el, şi a fost ales Crin Antonescu, şi are o oarecare frustrare dar (...) e mai tânăr, poate aştepta să-şi ia lecţia şi Crin Antonescu şi pe urmă vine şi rândul lui Ponta să şi-o ia şi el dacă aşa crede el că se face politică", a comentat preşedintele.

Întrebat ce părere are despre atitudinea lui Victor Ponta la mitingul din ziua moţiunii, şeful statului a apreciat că acesta a dovedit imaturitate. Întrebat apoi "dacă nu cumva a fost tras pe sfoară chiar de ai lui", şeful statului a răspuns: "Categoric. Păi l-aţi văzut cumva pe domnul Iliescu, pe domnul Adrian Năstase, pe domnul Hrebenciuc susţinând acţiunea?".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici