Antonescu, întrebat dacă ia în calcul suspendarea lui Băsescu: Discutăm când va fi de actualitate

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a răspuns, marţi, la întrebarea că dacă după învestirea lui ca preşedinte al Senatului ia în calcul suspendarea lui Traian Băsescu, că aceste lucruri vor fi discutate "când ele vor fi de actualitate".

415 afișări
Imaginea articolului Antonescu, întrebat dacă ia în calcul suspendarea lui Băsescu: Discutăm când va fi de actualitate

Antonescu, întrebat dacă ia în calcul suspendarea lui Băsescu: Discutăm când va fi de actualitate (Imagine: Bogdan Stamtin/Mediafx Foto)

Crin Antonescu a fost întrebat de ziarişti dacă după învestirea sa la şefia Senatului ia în calcul suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu

"O să discutăm despre toate lucrurile care vă interesează pe dvs. şi publicul pe care-l serviţi, atunci când ele vor fi de actualitate. Deocamdată, mai avem o parte a şedinţei extraordinare", a spus Crin Antonescu.

USL ia în calcul ca Guvernul să-şi asume răspunderea în Parlament pe legea electorală care să prevadă uninominalul pur şi pe legea referendumului care stabileşte demiterea preşedintelui cu majoritatea celor care vin la vot şi iniţierea procedurii de suspendare a lui Traian Băsescu.

Surse politice au relatat pentru MEDIAFAX că asumarea răspunderii Guvernului ar putea avea loc joi, pe cele două legi, în sesiune extraordinară.

Curtea Constituţională a decis săptămâna trecută, la sesizarea PDL, că legea uninominalului pur iniţiată de Crin Antonescu şi Victor Ponta este neconstituţională.

De asemenea, procedura de suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu ar putea fi declanşată chiar de miercuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici