Antonescu le cere din nou lui Băseascu şi Geoană să participe la dezbateri, faţă în faţă

Candidatul PNL la Preşedinţie, Crin Antonescu, le-a cerut din nou principalilor săi doi contracandidaţi, Traian Băsescu şi Mircea Geoană, să participe la dezbateri publice faţă în faţă înainte de alegeri, pe subiecte "de interes public", el criticând "teama şi fuga de responsabilitate" a acestora.

18 afișări
Imaginea articolului Antonescu le cere din nou lui Băseascu şi Geoană să participe la dezbateri, faţă în faţă

Antonescu le cere din nou lui Băseascu şi Geoană să participe la dezbateri, faţă în faţă (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Decizia ca în turul întâi să nu aibă loc asemenea confruntări este fără precedent şi ea arată pentru cei doi candidaţi teama şi fuga de orice responsabilitate, incapacitatea de a se prezenta şi a discuta public despre modul în care au condus România în 2009, cum România în nouă luni a ajuns la un milion de şomeri aproape, la peste 100.000 de firme care s-au suspendat şi şi-au încheiat activitatea", a declarat, într-o conferinţă de presă la Arad, Crin Antonescu, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Candidatul liberal a spus că speră în continuare că până la alegeri să aibă loc dezbateri publice.

"Sper ca până când românii vor trebuie să aleagă, domniile lor (Traian Băsescu şi Mircea Geoană - n.r.) vor avea curajul şi vor veni să discutăm faţă în faţă, nu doar în discursuri în care vorbesc singuri şi în care din nou doresc să promită, în cazul lui Mircea Geoană sau să ameninţe, în cazul lui Traian Băsescu. Cred că este un element minimal ca în orice campanie electorală democratică principalii candidaţi să stea de vorbă în faţa alegătorilor cu bilanţul lor, proiectele lor ", a afirmat Antonescu.

Candidatul PNL a spus că prevede că în perioada următoare a campaniei electorale va avea loc "accentuarea eforturilor conjugate ale susţinătorilor de stat ai lui Traian Băsescu şi privaţi ai lui Mircea Geoană de a-i convinge pe români că nu au altă posibilitate decât a alege între Traian Băsescu şi Mircea Geoană".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici