Antonescu: Liberalii sunt dispuşi să-şi asume guvernarea, dar cu anumite condiţii

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat că este dispus ca liberalii să intre la guvernare în cazul în care niciun partid nu-şi va asuma răspunderea în momentul în care va cădea Guvernul Boc.

16 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Liberalii sunt dispuşi să-şi asume guvernarea, dar cu anumite condiţii

Antonescu: Liberalii sunt dispuşi să-şi asume guvernarea, dar cu anumite condiţii (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

"Dacă acest Guvern cade şi Traian Băsescu vine şi spune: «erau nişte incompetenţi, nişte hoţi, nişte maimuţoi, eu mi-am bătut joc de ei, ei şi-au bătut joc de ţară, înţeleg că social-democraţii sunt ocupaţi cu reorganizarea, liberalilor, spuneaţi că ştiţi ce-i de făcut veniţi şi faceţi», mergem şi facem, dar cu câteva condiţii", a afirmat Antonescu, vineri după-amiază, la Constanţa, în cadrul Conferinţei Judeţene a PNL Constanţa.

El a spus că principala cerinţă este ca liberalii să-şi poată pune în practică programul de guvernare.

"Să fim lăsaţi să facem noi programul nostru, fără căpuşe de la PDL. Adică noi nu se asumăm răspunderea cu doamna Udrea la Ministerul Dezvoltării, cu domnul Berceanu la robinete şi cu domnul Videanu unde este. Fiecare îşi asumă răspunderea lui şi noi nu ne asumăm răspunderea cu hoţii care au adus România în această poziţie", a explicat preşedintele PNL.

El a precizat însă că prima urgenţă a acestei ţări o reprezintă căderea Guvernului.

"Prima urgenţă este ca acest guvern să plece pentru că aşa cum l-a numit cineva acest guvern este guvernul Ciomu. Nu este nici Guvernul Boc, guvernul Băsescu, guvernul Udrea, e guvernul Ciomu", a mai spus Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici