Antonescu: Luni, în şedinţa PNL, mă voi retrage din partid, un vicepreşedinte va prelua şefia

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, vineri, după suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, că o dată cu preluarea interimatului la Cotroceni, luni, în şedinţa conducerii PNL, se va retrage din calitatea de membru, un vicepreşedinte urmând a prelua şefia partidului.

310 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Luni, în şedinţa PNL, mă voi retrage din partid, un vicepreşedinte va prelua şefia

Crin Antonescu (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"Situaţia mea în PNL este reglementată de statutul preşedintelui interimar. În cursul dimineţii de luni, în cadrul acestei reunini, mă voi retrage din PNL, un vicepreşedinte va fi desemnat să preia, interimar, atribuţiile preşedintelui", a spus Antonescu.

El a adăugat: "După referendum, în funcţie de rezultat, vom vedea".

Întrebat dacă va fi un preşedinte jucător, Antonescu a ţinut să precizeze că nu este preşedinte ales al României.

"Îndeplinesc temporar atribuţii ale preşedintelui, jucăror, deci voi fi un preşedinte interimar", a mai arătat Crin Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici