Antonescu: M-au sunat democrat-liberali, sunt nişte oameni disperaţi

Liderul PNL, Crin Antonescu, spune că a fost căutat de democrat-liberali care, în opinia sa, sunt "nişte oameni disperaţi", aflaţi într-o izolare impusă de Traian Băsescu, iar aceştia "încearcă să explice tot felul de lucruri", menţionând totodată că nu a fost sunat şi nu l-a sunat pe Băsescu.

22 afișări
Imaginea articolului Antonescu: M-au sunat democrat-liberali, sunt nişte oameni disperaţi

Antonescu: M-au sunat democrat-liberali, sunt nişte oameni disperaţi (Imagine: Adi Pîclişan/Mediafax Foto)

Întrebat dacă a fost căutat la telefon sau prin sms de democrat-liberali, Crin Antonescu a confirmat acest lucru, apreciind că liderii PDL "sunt disperaţi".

"Da, dar nu doresc să discut despre aceste lucruri în public. Este normal, în fond. Ei sunt nişte oameni, nu exagerez cuvântul, disperaţi. În PDL există oameni cu experienţă politică, oameni care au ajuns în politică altfel decât sărind gardul şi oamenii aceia îşi dau seama că, dintr-o izolare cum este aceasta, în care a ajuns şi a fost dus Partidul Democrat, se iese greu, târziu şi cu costuri foarte mari", a spus Antonescu.

El a subliniat că "oamenii aceia" din PDL "dau apeluri, încearcă să explice tot felul de lucruri, dar nu au ieşire, pentru că cel care i-a crescut până la un punct, care le-a dat şansa să vorbească timp de patru ani de parcă ar fi fost singurii reprezentanţi ai românilor, cel care le-a oferit şansa de a fi aroganţi, ameninţători, de a face şi desface, dosare, contracte şi alte lucruri, tot acela acum îi ţine într-o izolare cumplită, o izolare pe care vor rămâne ei să o plătească".

Întrebat dacă a fost sunat de Traian Băsescu, liderul PNL a spus că nu a fost sunat şi nu l-a sunat nici el pe Băsescu.

"Vă pot spune, şi cu asta încheiem listingul convorbirilor mele telefonice, că Traian Băsescu nu m-a sunat pe acest subiect şi nici eu pe Traian Băsescu", a precizat Crin Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici