Antonescu: Nu intenţionez să graţiez pe nimeni ca preşedinte interimar

Preşedintele interimar Crin Antonescu a declarat, marţi, răspunzând unei întrebări, că nu intenţionează să graţieze pe nimeni ca preşedinte interimar.

288 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Nu intenţionez să graţiez pe nimeni ca preşedinte interimar

Antonescu: Nu intenţionez să graţiez pe nimeni ca preşedinte interimar (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Preşedintele interimar Crin Antonescu a declarat, marţi, răspunzând unei întrebări, că nu intenţionează să graţieze pe nimeni ca preşedinte interimar.

El a fost întrebat în legătură cu subiectul graţierii lui Adrian Năstase.

"Nu graţiez pe nimeni în cursul acestui mandat interimar, şi, de altfel, dacă este vorba de graţieri, nu înţeleg de ce nu se pune, pentru oamenii care au asemenea preocupare, şi problema altor posibile graţieri", a spus Antonescu, în prima conferinţă de presă susţinută la Palatul Cotroceni.

El a ţinut să precizeze că, prin această afirmaţie, speră că risipeşte "totul în privinţa acestui subiect".

"În calitate de preşedinte interimar, nu intenţionez să graţiez pe nimeni, pentru că graţierea este un act care presupune acea deplină legitimitate a preşedintelui ales", a arătat Crin Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici