Antonescu: O eventuală susţinere pentru Geoană nu va fi rezultatul unor trocuri

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, că o eventuală susţinere a candidatului PSD Mircea Geoană în turul doi al alegerilor prezidenţiale nu va fi rezultatul unor trocuri pentru posturi, ci va avea în vedere convenirea asupra unui proiect de formare a unui guvern pe criterii de competenţă.

22 afișări
Imaginea articolului Antonescu: O eventuală susţinere pentru Geoană nu va fi rezultatul unor trocuri

Antonescu: O eventuală susţinere pentru Geoană nu va fi rezultatul unor trocuri (Imagine: Gaiel Petrescu/MediafaxFoto)

Crin Antonescu a spus că în continuare crede "în proiectul Klaus Iohannis", într-un premier independent cu un Guvern alcătuit "altfel decât până acum" şi în care desemnarea miniştrilor să se facă de către partidele politice "pe criterii de competenţă".

"Dacă vom avea discuţii şi vom conveni asupra acestui proiect, care nu se reduce la Klaus Iohannis, vom vedea dacă putem da susţinerea celuilalt candidat", a spus Antonescu, referindu-se la Mircea Geoană.

El a atras atenţia că nu vizează funcţii.

"Nu este vorba despre împărţirea de funcţii. Nu vizez funcţii", a spus Antonescu, adăugând că nu urmăreşte nici să plaseze oameni de la PNL în anumite posturi.

El a adăugat că, probabil luni sau marţi, se va întâlni cu liderul UDMR, Marko Bela, dar şi cu liderul PSD, Mircea Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici