Antonescu: PNL nu a cedat ameninţărilor lui Băsescu, nu va ceda nici celor ale lui Dragnea

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat joi că liberalii nu au cedat ameninţărilor lui Traian Băsescu, când s-au aflat în opoziţie, fapt pentru care nu vor ceda nici celor ale lui Liviu Dragnea, precizând că, dacă PSD vrea să facă Guvern USD, să o facă, dar fără să acuze PNL de ruperea Uniunii.

268 afișări
Imaginea articolului Antonescu: PNL nu a cedat ameninţărilor lui Băsescu, nu va ceda nici celor ale lui Dragnea

Liviu Dragnea (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Antonescu a comentat afirmaţia lui Liviu Dragnea privind posibilitatea aritmetică a USD de a asigura majoritatea guvernamentală.

"Noi am avut o înţelegere iniaţială în faţa alegătorilor români, care s-a stabilit în anumiţi termeni. Dacă domnul Dragnea constată astăzi că are majoritatea singur, aşa cum constată şi domnul Sârbu, cu un aer ameninţător, dânşii nu au decât să renunţe la înţelegerea iniţială a USL şi să folosească această majoritate şi să facă alt guvern. Nu e nicio problemă, dar nu putem fi noi acuzaţi că vrem să rupem înţelegerea iniţială. Noi sub ameninţare şi sub şantaj nu lucrăm. Noi nu am cedat ani de zile, din opoziţie fiind, ameninţărilor de tot felul ale lui Traian Băsescu, nu o să cedăm la ameninţările domnului Dragnea", a spus Antonescu, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici