Antonescu: Preşedintele CSM să convoace o şedinţă a forului pe tema anchetelor procurorilor

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că cere preşedintelui CSM să convoace o şedinţă a acestui for pe tema cercetărilor "masive" făcute de procurori pe tema referendumului, prilej cu care s-ar putea discuta şi situaţia ministrului de la justiţie.

600 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Preşedintele CSM să convoace o şedinţă a forului pe tema anchetelor procurorilor

Antonescu: Preşedintele CSM să convoace o şedinţă a forului pe tema anchetelor procurorilor (Imagine: Gabriel Petrescu / MediafaxFoto)

"Îi cer public preşedintei CSM să convoace o şedinţă a acestui for, în care să discutăm şi să ne lămurim asupra acestor aspecte, prilej cu care s-ar putea discuta şi situaţia ministrului de la justiţie. Ţara are nevoie de un ministru stabil la justiţie, trebuie să se întâmple cât mai repede", a spus Antonescu.

El a precizat că aşteaptă un răspuns cât mai curând, în cursul zilei de joi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici