Video Antonescu, replică pentru Ponta: E un sentimental, genul lui se descurcă mai greu în realitate - VIDEO

Fostul preşedinte PNL, senatorul Crin Antonescu, a declarat luni despre premierul Victor Ponta, care a afirmat că-i este dor de el, că liderul PSD este ”un sentimental” şi face parte din tipul oamenilor care ”se descurcă mai greu în realitate, dar au imaginaţia bogată”.

1814 afișări

Antonescu a fost întrebat cum vede faptul că Ponta şi-a exprimat ”dorul” faţă de persoana sa.

”E un sentimental, se vede treaba. Nu glumiţi pe seama unor asemenea oameni, pentru că dintre ei se recrutează marii poeţi, marii artişti. Ei poate se descurcă mai greu în realitate, dar au imaginaţia bogată, au sufletul mare şi ne fac viaţa mai frumoasă”, a replicat Antonescu.

Senatorul PNL şi-a reiterat dorinţa de a se retrage din politică la finalul acestui mandat.

El a fost întrebat cum vede ideea revenirii lui Traian Băsescu pe scena politică.

”Să fie sănătos şi să dea din el tot ce e mai bun, dar nu pe scena politică, pentru că acolo a dat (...) Domnul Băsescu este, probabil acum o văd şi cei mai înverşunaţi susţinători ai domniei sale, domnul Băsescu este o ruşine. Dacă stau şi mă gândesc cum poate dormi liniştit numai când vede ce se întâmplă, să spunem, cu biata Monica Ridzi... Mi-e peste fie să şi glumesc despre domnul Băsescu”, a mai spus Antonescu.

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a citat, luni, după şedinţa coaliţiei, din Crin Antonescu, el spunându-le jurnaliştilor că îi este dor acesta.

”«Cu ce vă pot ajuta?», cum zicea Crin...”, le-a spus Ponta jurnaliştilor care îl aşteptau să facă declaraţii după şedinţa coaliţiei.

Întrebat de jurnalişti dacă îi e dor de Crin Antonescu, Ponta a răspuns afirmativ. ”Da, mi-e dor de Crin. Citez de el şi ...de asta. El zicea, nu?,”«Cu ce vă pot ajuta» ?”, a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici